naar Marker Nieuws indexpagina
Begin mei wordt overhoogte nieuwe B-veld verwijderd
 
Dinsdag 5 april 2022 is er (weer) een overleg geweest tussen Sportvereniging Marken en de betrokken bedrijven die momenteel aan de verbouwing van ons complex werken. Dit zijn Ingenieursbureau SWECO, de firma J. Koper & Zn. BV uit Wervershoof en Loonbedrijf Veldman BV uit Obdam.
 
De metingen van de zettingen van 'het Meertje' (toekomstige nieuwe B-veld) vertonen een zodanig verloop, dat besloten is om begin mei te starten met het verwijderen van de overhoogte van 'het Meertje'. Een en ander hangt nog wel af van twee laatste metingen, maar de verwachting is dat deze geen roet in het eten gaan gooien.
 
Al met al betekent dit dat de planning alsnog gehaald gaat worden, wat betreft de migratie van het oude B-veld naar het nieuwe B-veld. Mocht het zo zijn dat het nieuwe B-veld niet helemaal klaar is bij de start van de competitie, wat gezien de periode tussen zaaien en bespelen best mogelijk is, dan blijft het huidige B-veld nog in gebruik, zolang dat nodig is. Gebleken is dat dit toch kan, met enig passen en meten. Goede berichten wat dit betreft dus!
 
Informatie is afkomstig uit programmablad S.V. Marken - Jong Holland
    

Bron: Sportvereniging Marken, zondag 10 april 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina