naar Marker Nieuws indexpagina
Van 25 maart t/m 13 april verkeerslichten nabij Gemaal De Poel
Verkeer wordt via halve rijbaanafzettingen geleid middels een om-en-om regeling met verkeerslichten
 
Update vrijdag 8 april 2022 :
Aan het einde hebben we nog een extra dag nodig, wat betekent dat de om-en-om regeling tot en met woensdag 13 april van kracht blijft (in plaats van maandag 10 april). Helaas nog een extra weekend ertussen dus. Na woensdag 13 april kan verkeer weer gelijktijdig in 2 richtingen passeren. De wisseling van om-en-om regeling over de bypass naar om-en-om regeling over de oorspronkelijk rijbaan vindt vrijdag 1 april plaats (in plaats van donderdag 31 maart).

Aannemingscombinatie De Poel

Binnenkomt wordt bij het nieuw te bouwen gemaal 'De Poel' overgeschakeld naar fase 2.
 
Er zullen halve rijbaanafzettingen zijn en het verkeer zal over de N518 middels een om-en-om regeling met verkeerslichten (VRI) langs de werkzaamheden geleid worden. Deze om-en-om-regeling is van kracht van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 8 april 2022
 
Gedurende deze periode geldt de om-en-om regeling ook in de avonduren en in tussenliggende weekenden. In eerste instantie rijdt het verkeer over de bypass, daarna over de oorspronkelijke rijbaan van de N518.
 
Zie onder voor bijbehorende verkeerstekeningen:
Situatie 1:
Van vrijdag 25 maart t/m donderdag 31 maart, verkeerstekening 1
 
Situatie 2:
Van donderdag 31 maart t/m vrijdag 8 april, verkeerstekening 2
 
Na vrijdag 8 april zijn we volledig om naar fase 2 en rijden de fietsers over het nieuwe tijdelijke fietspad en niet meer op de kruin van de dijk. Zie artikel 16154 (verkeersbesluit).

Aannemingscombinatie De Poel

 Verkeerstekening 1 in pdf   Verkeerstekening 2 in pdf 
     

Bron: Max Wiercx, maandag 21 maart 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina