naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt maart 2022
 
Op dit moment genieten we nog na van het succes van Postman & The Ramblers live in onze foyer. Bedankt voor jullie komst en gezelligheid, hier doen we het voor! Munten over? Uiteraard blijven deze geldig.
 
Hieronder lees je een kleine nieuwsupdate: schrijf je in voor de Paasworkshop(s) en kom gezellig langs voor live muziek!
 
 Macramé workshop Pasen
zondag 20 maart, van 12.30-15.30 uur
In samenwerking met Soulmade Label maken we leuke macramé decoraties die je huis opvrolijken en in een paastak kunnen. Keuze uit diverse kleuren en vormen. Kijk voor voorbeelden op onze Facebookpagina. Kosten bedragen € 35 inclusief koffie of thee.
Ook meedoen? Geef je dan snel op via cursussen@trefpuntmarken.nl
- Deze workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen -
De Havenbuurtband live
zondag 27 maart, van 16.00-21.00 uur
Een zondagmiddag met muziek van wel zeer lokale bodem. Jan Cornelis Boes, Hester Boes, Dirk de Groot, Nick Springer, Maikel Schipper en Klaas Commandeur spelen live in onze foyer. Entree is gratis en met munten zijn er diverse drankjes, tosti’s en broodjes bal verkrijgbaar. Wees van harte welkom
Paasstuk met verse bloemen
woensdag 13 april, van 10.00-12.30 uur of 19.30-22.00 uur
In deze workshop met Soulmade Label maken we een mooi Paasstuk met verse bloemen en paasaccessoires, een sieraard voor in je huis. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij een voorbeeld op onze Facebookpagina delen. Kom gezellig mee doen, de koffie met wat lekkers staat voor je klaar. Bijdrage hiervoor is € 35. Interesse? Geef je dan snel op via cursussen@trefpuntmarken.nl
- Deze workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen -
Bull Shit Bluesband live
zondag 24 april, van 16.00-21.00 uur
Na ruim 2,5 jaar mag de band weer spelen. De foyer van Het Trefpunt zal fungeren als bruin café en daar zal de blues niet misstaan. Gratis entree, gebruik van munten en onze bar serveert verschillende drankjes, tosti’s en broodjes bal. Zien we je dan?
Queensday Unlocked
zaterdag 30 april, vanaf 19.00 uur
Na 2 jaar lockdown is zaterdag 30 april hét moment voor een ouderwetse Koninginnedag. Tijdens Queensday Unlocked gaat het dak eraf met live band Paradise! Kaartverkoop start binnenkort dus stay tuned en laat via het event alvast weten of jij erbij bent!
 
Graag tot ziens in Het Trefpunt!
 
 
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 17 maart 2022

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, vrijdag 18 maart 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina