naar Marker Nieuws indexpagina
Marker ondernemers vinden elkaar
'Your Travel Agent Leona de Waart' en '123-Parking' van Cees van Altena
Leona krijgt een bos bloemen aangeboden door Debby namens 123 Parking voor een vruchtbare samenwerking
v.l.n.r.: Angelo van den Burg, Debby Loevesijn, Leona de Waart en Cees van Altena
 
'Your Travel Agent Leona de Waart' en '123-Parking' van Cees van Altena gaan samenwerken. Na diverse gesprekken is de samenwerking dinsdag jongstleden bekrachtigd en afgesloten met een gezamenlijk bezoek aan de parkeerlocatie van 123-Parking aan de Kruisweg 459 op Schiphol, gelegen op een steenworp afstand van de Kaagbaan. De doelstelling van beide bedrijven is de basis voor de samenwerking, te weten hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen door middel van een transparante, betrouwbare dienstverlening van hoge kwaliteit.
 
Leona de Waart vervult al jaren, naar volle tevredenheid, de vele reiswensen van haar klanten. Zij ziet het aanbieden van een betrouwbare, veilige parkeerplek op Schiphol als een goede aanvulling op haar servicepakket. Dus nu kunt u naast een fantastische vakantiereis ook zonder zorgen een parkeerplek bij Leona reserveren.
 
123-Parking is een initiatief van Cees van Altena
Na zijn pensionering uit de truckwereld eind 2019, wilde Cees een leuk tijdverdrijf. Na een door Covid verstoorde start begin 2020 en een herstart in 2021 van het uitsluitend op het zakelijk verkeer gerichte label 'Airport Business Parking', besloot Cees de bakens te verzetten en zich te richten op het vakantieverkeer. Eind 2021 is hiervoor het toeristenlabel 123-Parking overgenomen.
 
Naast de particuliere reizigersmarkt richt het label zich op de samenwerking met reisbureaus. Your Travel van Leona is het eerste in de lange lijst van potentiŽle partners. Beide ondernemers benadrukken het fantastisch te vinden dat zij als Markers tot deze samenwerking zijn gekomen.
 
Voor nadere informatie over de dienstverlening van beide bedrijven verwijzen wij u naar hun websites
www.yourtravel.nl/leona en www.123-parking.nl.
 
Buurt II nr 7, 1156 BB Marken, 06-51019388
Kruisweg 459, 1437 CK Rozenburg, 06-42091108
  123 Parking is gelegen op een steenworp afstand van de Kaagbaan
Een afgesloten parkeerterrein met 24/7 camerabewaking Cees staat met z'n linker voet op een stootrand ter beschadiging van auto's
Op deze plek kan je auto ook worden schoon gespoten (optioneel)  
Elektrisch opladen behoort ook tot de mogelijkheden Het kantoor van 123 Parking
Deze twee dames gaan naar Rome en maken gebruik van 123 Parking Met deze luxe auto werden de dames door Debby naar de vertrekhal gebracht

Bron: PepProductions, woensdag 16 maart 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina