naar Marker Nieuws indexpagina
Verlopen Parkeervergunningen / Bezoekerspassen blijven geldig tot 31 mei 2022
Tot 31 mei wordt een verlopen geldigheidsduur van maximaal drie maanden geaccepteerd
 
Beste bewoner van Marken,
 
Vijf jaar geleden zijn op verschillende plekken op Marken verkeer- en parkeerbeperkingen ingevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van parkeervergunningen en bezoekerspassen met doorgaans een geldigheidsduur van vijf jaar.
 
De meeste in het verleden aangevraagde parkeervergunningen zijn geldig tot maart 2022. Dit betekent dat de meeste reeds verstrekte vergunningen op dit moment verlopen zijn.
 
De gemeente Waterland heeft een hoop nieuwe aanvragen van parkeervergunningen ontvangen. Vanwege het gelijktijdig verloop van de meeste vergunningen, de drukte rondom de verkiezingen en de arbeidsintensiteit van het proces lukt het de gemeente niet om de nieuwe aanvragen op tijd te verwerken.
 
Derhalve heeft de gemeente besloten om tot dinsdag 31 mei een verlopen geldigheidsduur van maximaal drie maanden te accepteren. Hiermee ontstaat voldoende tijd om de aanvragen te verwerken en de nieuwe vergunningen uit te geven.
 
Heeft u nog geen nieuwe parkeervergunning aangevraagd? Doe dit dan alsnog. Vanaf dinsdag 31 mei zal een verlopen geldigheidsduur niet meer geaccepteerd worden.
 
Wij hopen u hiermee voldoende ge´nformeerd te hebben.
 
PS
Bovenstaande informatie is ook bekend bij de Buitengewoon OpsporingsAmbtenaren (BOA's).
 

Bron: Gemeente Waterland, dinsdag 8 maart 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina