naar Marker Nieuws indexpagina
Omroep PIM & Het Trefpunt klaar voor verkiezingsdebat op Marken
maandag 28 februari, aanvang 20.15 uur, inloop vanaf 20.00 uur
Achter de statafels komen de zes politieke partijen te staan

#GR2022

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Op maandag 28 februari, op maandag 7 en op donderdag 10 maart. Alle kernen komen aan bod in drie debatavonden Deze debatten worden live uitgezonden vanaf 20.15 uur op Omroep PIM.
 
Vanavond vindt het eerste debat plaats in dorpshuis 'Het Trefpunt', Kerkbuurt 90 op Marken. De bijeenkomst wordt (ook) 'live' door Omroep PIM uitgezonden. De uitzending begint om 20.15 uur.
 
Tijdens deze bijeenkomst is iedereen van harte welkom.
 
Standpunten politieke partijen
De politici krijgen gelegenheid hun standpunten te verwoorden over zaken als leefbaarheid, wonen, duurzaamheid, verkeer, groenvoorziening, sport etcetera. Wouter Terpstra en Patty de Jong, die de raadsvergaderingen op de voet volgen en live duiden op Omroep PIM, zullen de debatten leiden. Hier zal veel input van de kernraden bij gebruikt worden en zij zullen zoveel mogelijk de inwoners bij de debatten betrekken.
 
Oproep
Inwoners kunnen vragen aan de politiek insturen aan redactie@omroep-pim.nl. De vraag kan dan live in de uitzending gesteld worden of meegenomen worden in het debat.
 
Omroep PIM Kieswijzer
Naast het kijken en luisteren naar de debatten kunnen inwoners ook de standpunten van de diverse partijen te weten komen door de kieswijzer in te vullen:

#GR2022

Bron: PepProductions, maandag 28 februari 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina