naar Marker Nieuws indexpagina
Verkiezingsdebatten LIVE bij Omroep PIM
maandag 28 februari in Dorpshuis Het Trefpunt, aanvang 20.15 uur

#GR2022

Omroep PIM heeft met de zes politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen drie debatavonden georganiseerd. Op maandag 28 februari, op maandag 7 en op donderdag 10 maart. Alle kernen komen aan bod in drie debatavonden Deze debatten worden live uitgezonden vanaf 20.15 uur op Omroep PIM.
 
Maandag 28 februari: Dorpshuis Het Trefpunt op Marken
Maandag 28 februari vindt het eerste debat plaats in Dorpshuis Het Trefpunt op Marken. De kernen die hier aan bod komen zijn Marken, Uitdam en Zuiderwoude.
 
Maandag 7 maart: Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang
Maandag 7 maart gaan de partijen opnieuw met elkaar in debat, dit keer in Dorpshuis De Nieuwe Boet in Watergang. Hier worden de relevante zaken besproken van Watergang, Broek in Waterland en Ilpendam.
 
Donderdag 10 maart: Gemeentehuis Waterland in Monnickendam
Het laatste debat op donderdag 10 maart is het lijsttrekkersdebat. Locatie: Gemeentehuis in Monnickendam. Hier worden de politieke zaken van Monnickendam, Overleek, Katwoude en De Purmer onder de loep genomen.
 
Tijdens deze drie bijeenkomsten is iedereen van harte welkom.
 
Standpunten politieke partijen
De politici krijgen gelegenheid hun standpunten te verwoorden over zaken als leefbaarheid, wonen, duurzaamheid, verkeer, groenvoorziening, sport etcetera. Wouter Terpstra en Patty de Jong, die de raadsvergaderingen op de voet volgen en live duiden op Omroep PIM, zullen de debatten leiden. Hier zal veel input van de kernraden bij gebruikt worden en zij zullen zoveel mogelijk de inwoners bij de debatten betrekken.
 
Oproep
Inwoners kunnen vragen aan de politiek insturen aan redactie@omroep-pim.nl. De vraag kan dan live in de uitzending gesteld worden of meegenomen worden in het debat. De zalen gaan om 20.00 uur open voor publiek.
 
Omroep PIM Kieswijzer
Naast het kijken en luisteren naar de debatten kunnen inwoners ook de standpunten van de diverse partijen te weten komen door de kieswijzer in te vullen https://kieswijzer.omroep-pim.nl.

#GR2022

Bron: Omroep PIM,  donderdag 24 februari 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina