naar Marker Nieuws indexpagina
SV Marken informatie nieuwe leden of nieuwe bewoners Marken

Wil je lid worden van Sportvereniging Marken (SV Marken) en/of ben je nieuw op Marken en ben je op zoek naar informatie over onze club, wat er allemaal kan bijvoorbeeld, dan kunt u hier informatie vinden!
 
Sportvereniging Marken
Walandweg 2
1156 DJ Marken
 
SV Marken is al ruim 75 jaar een begrip “op” Marken. De club neemt sinds jaar en dag een centrale plek in binnen de gemeenschap en biedt jong en oud een plek om op een sportieve manier het voetbalspel te beoefenen. Kenmerkend voor de club zijn de hoge mate van saamhorigheid, de opmerkelijke sportprestaties (“waar een klein dorp groot in kan zijn”) en de betrokkenheid van de leden en vrijwilligers.
 
Het gaat verder dan alleen op een gezonde manier bezig zijn met voetbal. De club is een sociale omgeving, waar menigeen vrienden voor het leven heeft gemaakt. Vandaar dat SV Marken bij uitstek een mogelijkheid biedt voor nieuwe Markers om de sociale cirkel te vergroten en vriendschappen op te bouwen.
 
Ben je enthousiast geworden door het bovenstaande en wil je meer informatie? Schroom dan niet contact op te nemen via info@svmarken.nl. Of kom langs bij de voetbalkantine. Je bent altijd welkom.
 
Met sportieve groet,
Bestuur SV Marken
 
Seniorenvoetbal
SV Marken biedt seniorenvoetbal aan op zowel selectie- als recreatief niveau, voor zowel dames als heren. Tevens heeft SV Marken een zaalvoetbalafdeling (met een heren- en een damesteam) en ‘walking football’. Ben je prestatiegericht en wil je doordeweeks trainen en in het weekend een zo goed mogelijk resultaat neerzetten? Of heb je een meer recreatieve insteek en is voor jou vooral ook de gezelligheid belangrijk? Er is voor ieder wat wils!
 
Jeugdvoetbal
Bij de jeugdafdeling van SV Marken staat het creëren van een veilige en respectvolle omgeving centraal, waar jeugd zich thuis voelt en op een speelvolle manier het voetbalspel leert. SV Marken biedt jeugdvoetbal aan op alle leeftijdsniveaus; van de allerjongste mini-pupillen (vanaf 5 jaar) tot de oudste jeugdteams. Instappen voor nieuwe leden is op elk leeftijdsniveau mogelijk!
 
Jeu de boules
Op ons mooie complex zijn ook twee jeu de boules banen aanwezig. Bent u liefhebber van het petanque-spel en wilt u voor het plezier een bouletje gooien, dan kan dat. Wilt u deelnemen aan recreatieve wedstrijden, dan kunt u dat laten weten via info@svmarken.nl. Er wordt op 5 zondagen gespeeld, verdeeld over de maanden mei, juni, juli, augustus en september.
 
Jeu de Boules archief
 
Contact
Maak kennis met onze vereniging en verschillende teams op www.svmarken.nl of stuur een email voor meer informatie naar info@svmarken.nl.
 
Contributie (jaar)
Senioren: € 180,-
Zaal: € 70,-
Jeugd: € 135,- (€ 145,- voor 17- en 18-jarigen)
Niet-spelend: € 70,-

 Bovenstaande informatie in pdf 
       

Bron: Sportvereniging Marken, dinsdag 1 februari 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina