naar Marker Nieuws indexpagina
Rabobank helpt maatschappelijke gebouwen met verduurzamen
De coöperatieve Rabobank gaat theaters, bibliotheken, verenigingen, stichtingen en buurthuizen financieel helpen om zonnepanelen op het dak te leggen. De bank investeert daarvoor een deel van haar winst, het coöperatief dividend, in het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen in de lokale omgeving. “Dat doen we met een prachtig aanbod”. Zo zegt Eric Zwart, directeur coöperatieve Rabobank Waterland en Omstreken. “Wil je als maatschappelijke organisatie jouw gebouw verduurzamen met zonnepanelen? Dit een mooie kans om het samen met ons te doen”.  
 
Voor de winnaars betaalt Rabobank de helft van de kosten van aanschaf en installatie
Leden van Rabobank stemmen vervolgens op een organisatie in de lokale omgeving. Voor de winnaars betaalt Rabobank de helft van de kosten van aanschaf en installatie. Een steun in de rug voor de vereniging of het buurthuis bij jou in de buurt dus. Zo zorgt Rabobank samen voor een groenere omgeving en een lagere energierekening voor maatschappelijke organisaties. 
 
Aanmelden
De maatschappelijke organisaties die klant zijn bij Rabobank komen in aanmerking. Zij hebben een digitale uitnodiging ontvangen met een unieke code om zich aan te melden. Inschrijven kan tot en met maandag 14 februari 2022. Vanaf maandag 28 februari kan er door leden van Rabobank gestemd worden. Kijk op rabobank.nl/wonen voor meer informatie en de voorwaarden of mail naar communicatie.nhn@rabobank.nl.

Bron: Rabobank, dinsdag 25 januari 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina