naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe jeugdvoorzitter SV Marken Berry Groot stelt zich voor

Via deze weg willen wij Berry Groot welkom heten als nieuwe bestuurslid in de rol van jeugdvoorzitter. Hij vervangt in deze functie Leona Zeeman-de Waart, die na drie jaar heeft besloten te stoppen met deze functie. Wij willen Leona enorm bedanken voor haar inzet!
 
Berry stelt zichzelf voor:
 
Hallo!
 
De meesten van jullie zullen mij wellicht kennen, aangezien ik al mijn hele leven op Marken woon. Momenteel woon ik met mijn vrouw en twee dochters op Het Rietland, tegenover de Klompenmakerij.
 
Ik ben ook al vrijwel mijn hele leven lid van S.V. Marken. Vanaf een jaar of 7 heb ik alle jeugdniveaus doorlopen. Van de F-jes tot de A-tjes (zoals dat destijds nog heette). Ik ben nog steeds lid van de S.V. en voetbal zelf in S.V. Marken Heren Zaal 1 en S.V. Marken 3. Tevens ben ik als jeugdtrainer/leider actief bij de JO8, het team waar mijn oudste dochter in speelt. Dit doe ik nu zo'n anderhalf jaar samen met twee collega trainers/leiders. Sinds 1 januari ben ik gestart als jeugdvoorzitter.
 
 Toen ik benaderd werd om als jeugdvoorzitter aan de slag te gaan heb ik niet lang getwijfeld. Tijdens het werk als trainer/leider heb ik gemerkt dat ik het leuk vindt om met de jeugdspelers en betrokkenen als trainers, leiders, bestuursleden samen te werken om het jeugdvoetbal en de daarbij horende evenementen mede te helpen realiseren. Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met spelers, trainers, leiders en commissie- en bestuursleden de bestaande basis voor de jeugd te verstevigen en uit te bouwen.
 
Punten die ik persoonlijk belangrijk vindt hierbij zijn:
Open en eerlijke communicatie
CreŽren van een veilige omgeving waar jeugd zich thuis voelt en er wederzijds respect is
Spelplezier
Slimme en actieve werving en behoud leden > 'van mini tot senior '
 
Jeugdcommissieleden
Natuurlijk kan ik dit niet in mijn eentje doen. Vandaar dat ik op zoek ben naar jeugdcommissieleden die samen met mij dit vorm willen gaan geven. Hierover binnenkort meer!
 
Schroom niet contact met op te nemen als je vragen hebt over het bovenstaande, of als je misschien al interesse hebt in het de jeugdcommissie. Dit is mijn emailadres: jeugdcommissie@svmarken.nl 
 
Met sportieve groeten,
Berry

Bron: Sportvereniging Marken, dinsdag 11 januari 2022

 naar Marker Nieuws indexpagina