naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe avonturen van Bessie en Bap
We werden gebeld of we bij Bessie en Bap op bezoek wilden komen. Ze hadden weer een hoop beleefd en veel te vertellen. Dus PIM ging naar Marken en hoorde daar over de nieuwe avonturen van Bessie en Bap.

Dat Bessie en Bap Oranjegezind zijn is algemeen bekend. Daarom waren zij er als de kippen bij toen Amalia 18 jaar werd en haar eerste toespraak gaf. Helaas stonden Bessie en Bap niet op de gastenlijst waardoor ze niet verder kwamen dan de poort van Huis ten Bosch. Eenmaal thuis was het na een kop koffie tijd voor een klein glaasje, want dat slaapt zo lekker.

Zo vlak voor het slapen gaan stond er nog een verrassing voor de deur: de kerstman was op Marken aangekomen! De kerstman had gehoord van de avonturen van Bessie en Bap en wilde de bekende Markers graag ontmoeten. Bessie en Bap vertelden de Kerstman dat zij te laat waren voor de nieuwe vaccinatie en vroegen of de Kerstman daarin misschien iets kon betekenen. In ruil daarvoor wilde de kerstman de grote eindejaarstraditie van Marken een keer mee maken. Wat dat precies is? Dat kun je zien in de nieuwe avonturen van Bessie en Bap.

Bron: Omroep PIM, vrijdag 24 december 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina