naar Marker Nieuws indexpagina
Regio Verzekeringen Marken gaat verhuizen
Van Kerkbuurt naar Kruisbaakweg
 
 Wij gaan verhuizen
Na 17 jaar met plezier op de Kerkbuurt te zijn gevestigd, gaan wij per 1 januari 2022 verhuizen naar Kruisbaakweg 5A op Marken. Vanwege groeiende bedrijfsactiviteiten wordt het huidige pand te klein. Op de Kruisbaakweg hebben wij meer ruimte, een betere bereikbaarheid en volop parkeergelegenheid. Ons nieuwe pand ligt direct aan de centrale weg naar en van Marken.

Wij hopen u vanaf begin 2022 op ons nieuwe kantoor te mogen verwelkomen. Onze dienstverlening blijft, zoals u van ons gewend bent, uiteraard hetzelfde. Hiermee bedoelen wij dat er altijd ruimte is voor persoonlijk contact en een luisterend oor. Als u ons belt krijgt u de vertrouwde mensen aan de lijn en geven we u meteen advies of zoeken alles voor u uit. U kunt bij ons terecht voor vragen over verzekeringen, hypotheken en betalen en sparen. Daarnaast kunnen wij u helpen met de aan- of verkoop van uw woning.

Wij zouden u graag in het nieuwe jaar met een feestelijke opening willen verwelkomen maar gezien de huidige coronamaatregelen kan dit vooralsnog niet doorgaan. Een feestelijke opening houdt u daarom nog van ons tegoed.
 
Kantoor tijdelijk gesloten
Om ons kantoor te verhuizen en in te richten kunnen wij van maandag 13 december t/m vrijdag 24 december geen klanten bij ons op kantoor ontvangen. Uiteraard zijn wij wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
 
Feestdagen
Tijdens de Kerstdagen, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
 

Bron: Regio Verzekeringen Marken, vrijdag 10 december 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina