naar Marker Nieuws indexpagina
FC Volendam presenteert: The Orange Christmas Show
zondag 12 december 2021, aanvangstijdstip wordt later bekend gemaakt
De allereerste editie van The Orange Christmas Show, vorig jaar december, was een groot succes. Tijdens de avondvullende online show, boordevol interessante en ludieke FC Volendam-video’s, werd met de unieke veilingitems en loterij een prachtig bedrag opgehaald. Dit bedrag is ten goede gekomen aan Voetbal Volendam, de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Volendam en RKAV Volendam. Het geslaagde concept krijgt op zondag 12 december een vervolg!
 
Het Volendamse voetbalhart van menig supporter gaat weer sneller kloppen wanneer je geniet van een prachtige online show, gepresenteerd door Jan Smit en Quinty Trustfull. Dit jaar kun je bieden op nóg meer unieke veilingitems en is de prijzenpot van de loterij nóg beter gevuld met grote prijzen. Wie weet rijd jij een jaar lang gratis in een Volkswagen Up of word je de eigenaar van een Samsung 65 Inch Smart TV ter waarde van € 1.699,-. En net als vorig jaar komt de opbrengst ten goede aan Voetbal Volendam.
 
Website & Havenhof
Op de website van The Orange Christmas Show vind je alle loterijprijzen én unieke veilingitems. Hier kun je terecht voor het kopen van loten. De komende drie zaterdagen staat FC Volendam ook met een marktkraam in winkelcentrum Havenhof, waar je ook terecht kunt voor het kopen van loten.
 
Schakel op zondag 12 december in via het Youtube-kanaal of de Facebook-pagina van FC Volendam en geniet van The Orange Christmas Show! Vanwege eventuele coronabeperkingen wordt het tijdstip op een later moment bekend gemaakt. En vergeet niet om mee te bieden met de veiling en loten te kopen voor de loterij. Met jouw deelname lever je een bijdrage aan de toekomst van het voetbal in Volendam!
 
Ook zijn er prijzen beschikbaar gesteld vanuit Marken
• 1x Dinerbon De Visscher Marken á € 100
• 1x Dinerbon Land en Zeezicht Marken á € 75
• 2x High wine bon Taanketel Marken á € 70 voor twee personen
 https://christmas.fcvolendam.nl/het-programma/ 
   

Bron: FC Volendam, zaterdag 27 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina