naar Marker Nieuws indexpagina
Presentatiegids S.V. Marken Jubileumseizoen 2021-2022
 
Naar aanleiding van ons 75-jarig jubileum is er door Sportvereniging Marken een jubileumboekgemaakt. In dit document worden de sponsoren die onze club een warm hart toedragen getoond en worden verder alle teams, die namens S.V. Marken in de diverse competities uitkomen, gepresenteerd. Daarbij valt het n en ander te lezen over het reilen en zeilen rondom onze club.
 
   Presentatiegids 2021-2022 in pdf   
  Woord van de voorzitter
 
We zijn trots en blij dat we in dit jubileumjaar van S.V. Marken een presentatiegids hebben waarin onze elftallen en sponsoren zich presenteren.
 
S.V. Marken is een gastvrije club waarbij het sociale aspect een belangrijke factor is voor zowel de vereniging als voor de inwoners, waarbij de binding met je leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren voorop staat.
 
Wij als kleine vereniging kunnen trots zijn op onze vrijwilligers die er steeds voor zorgen dat de elftallen kunnen trainen en spelen en dat het sportcomplex er weer fantastisch bij ligt.
 
Onze sponsoren zijn ook heel belangrijk voor onze vereniging. Sommige hebben het in de afgelopen corona tijd heel zwaar gehad maar hebben onze club niet laten vallen. Door deze geweldige geste willen wij hierbij de sponsoren bedanken door ze
allemaal te vermelden in deze presentatiegids.
 
Tot slot willen we iedereen een sportief seizoen toewensen en kijken we reikhalzend uit naar onze feestweek om met zn allen het 75-jarig jubileum van deze mooie club te vieren.
 
Namens het bestuur,
Voorzitter Jan Peereboom

Bron: Sportvereniging Marken, woensdag 17 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina