naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe Albert Heijn Marken is open

  

Voortaan kunnen klanten op Marken terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan Boxenring 40a en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Vandaag ging Albert Heijn Marken open. Winkelcoördinatoren Jos Smit en John Huisbrink: “We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.” De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.
 
Albert Heijn Marken heeft een groot aanbod groente en fruit. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.
 
Gemakkelijk en snel
De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Voor iedereen die nog niet bekend is met zelfscan staan de medewerkers klaar om te helpen en te informeren. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en PostNL.
 
Veel keuze in prijs
Albert Heijn Marken biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer”, aldus de winkelcoördinatoren.
 
Albert Heijn aan Boxenring 40a op Marken is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 19:00 uur.

Bron: Albert Heijn, dinsdag 16 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina