naar Marker Nieuws indexpagina
Corona Maatregelen 'Dorpshuis Het Trefpunt'
Het Trefpunt is als dorpshuis verplicht om de aangescherpte Corona maatregelen* in acht te nemen en te handhaven. Daarom een handig overzicht tijdens welke activiteiten een mondkapje en een geldig Corona Toegangsbewijs (CTB) wel of niet verplicht is.
 
BELANGRIJKE MEDEDELING:
Bij binnenkomst in het Trefpunt is een mondkapje te allen tijde verplicht tot het moment dat u bent gecontroleerd op een geldig Corona Toegangsbewijs en/of plaatsneemt aan tafel of op een stoel. Controle vindt plaats door de aanwezige gastheren en gastvrouwen óf de verantwoordelijke van de desbetreffende activiteit. Deze regelgeving is opgelegd door de overheid en wij vertrouwen erop dat iedereen zich daaraan houdt.
 
Voor onderstaande activiteiten is een Corona Toegangsbewijs op dit moment niet verplicht:
  Bij bezoek aan de bibliotheek
  Bij georganiseerde en besloten dagbesteding
  Bij ontmoetingsactiviteiten zoals kaarten, kienen, biljarten, klaverjassen en vergaderingen
  Maatschappelijke opvang en open inloop van bijvoorbeeld SOOS, GGZ, spreekuur wijkteam, mantelzorgondersteuning en Welzijn Wonen Plus
  Bij uitvaarten

LET OP: bij bovenstaande activiteiten is een mondkapje verplicht bij verplaatsing binnen de locatie. Zodra men plaatsneemt aan tafel of op een stoel mag het mondkapje afgezet worden. Anderhalve meter afstand is niet verplicht.
 
  
Het Corona Toegangsbewijs is wél verplicht voor onderstaande activiteiten:
  Bij evenementen in het Trefpunt zoals het Donateursconcert, toneeloptreden van 't Spotje, Winterfair, Sinterklaas, Filmavonden en de Nieuwjaarsreceptie.
  Bij gelegenheden die vallen onder horeca zoals de Open Eettafel
  Bij het bezoeken van de sportschool en alle binnensport, inclusief kleedkamers en toiletten.
  Bij kunstlessen zoals muziek (oefenen Juliana of Jeugdorkest) en schilderen (vanaf 18 jaar);
  Bij workshops zoals die van Soulmade Label, Creatief met Kralen en het Breicafé
  Bij het oefenen voor zingen (Mannenkoor), dansen (Aerobic, Country-line dansen), bewegen (Yoga, Mindfulness, Beweging voor Ouderen, Gym en Conditietraining) en toneel (vanaf 18 jaar)

LET OP: Een Corona Toegangsbewijs is uitsluitend geldig op vertoon van een identiteitsbewijs zoals een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Na controle is een mondkapje en het houden van anderhalve meter afstand niet verplicht.
 
* Bovenstaande maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en worden mogelijk opnieuw aangepast na de persconferentie op vrijdag 12 november 2021.
www.trefpuntmarken.nl
         

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, woensdag 10 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina