naar Marker Nieuws indexpagina
Chr. Muziekvereniging 'Juliana' krijgt € 929,41 van Rabo ClubSupport
De Christelijke muziekvereniging 'Juliana' deed dit jaar mee met de actie Rabo ClubSupport.
Het muziekvereniging heeft vandaag een cheque groot € 929,41 mogen ontvangen.
 
De Marker muziekvereniging kreeg 77 stemmen * € 12,0703
 
Muziekvereniging Juliana is een vereniging bestaande uit een grootorkest, een malletband, een leerlingenorkest en een opstaporkest. We hebben 85 leden verdeeld over de verschillende onderdelen. Het leerlingenorkest en het opstaporkest geven jongeren een kans om kennis te maken met muziek. Daarna kunnen ze doorstromen naar het groot orkest of de malletband. Waarin verschillende leeftijdscategorieën met elkaar muziek maken. We geven ongeveer vijf concerten per jaar.
 
Ons doel
We willen workshops organiseren om het samenspel na Corona weer nieuw leven in te blazen. Muziek maken met een groep werkt verbindend en ontspannend.
 
Door alle Corona maatregelen is het in 2020 Juliana niet gelukt een concert te geven of optredens te realiseren. Toch willen wij wel van ons laten horen middels een digitaal optreden. Om dit te realiseren moet er de juiste apparatuur geregeld. Ook zijn er kosten voor dirigenten die dit gaan begeleiden en moet er huur betaald worden voor de ruimte(s) waar dit veilig met zoveel muziekkanten gerealiseerd kan worden. Een uitdaging in een uitdagende tijd!
                 

Bron: PepProductions, maandag 8 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina