naar Marker Nieuws indexpagina
Jentien & Catelijne onthullen ´Foto van de Maand´ namens Zaalvoetballers
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken
Tijdens de feestavond in kantine 'Nooitgedacht' naar aanleiding van 75 jaar Sportvereniging Marken op zaterdag 6 november 2021 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd S.V. Marken - FC Aalsmeer op zaterdag 9 oktober 2021, zijn de Zaalvoetballers van Sportvereniging Marken. De onthulling werd verricht door de gezusters Jentien & Catelijne Klaver.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten, maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: Sportvereniging Marken, zondag 7 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina