naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe Albert Heijn Marken opent 16 november
Tijdens verbouwing gratis pendeldienst voor klanten
Het pand van de voormalige DEEN aan Boxenring 40a op Marken wordt vanaf aanstaande vrijdag ingrijpend verbouwd. De nieuwe winkel, een Albert Heijn met het allernieuwste concept, opent dinsdag 16 november om 16:00 uur. Winkelcoördinatoren Jos Smit en John Huisbrink nodigen iedereen uit om langs te komen. Het wordt een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.
 
De nieuwe Albert Heijn krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. Albert Heijn Marken voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. “En dus ook de gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de winkelcoördinatoren.
 
Tijdens de verbouwingsperiode kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: ’t Spil 37 in Monnickendam. Voor inwoners van Marken rijdt hiervoor van maandag tot en met zaterdag vier keer per dag een gratis pendeldienst. Reserveren is noodzakelijk en kan aanstaande woensdag en zaterdag via de Eilandraad, Nicolette Schouten, Whatsapp of bellen op 06-20 56 59 92.
   

Bron: Albert Heijn Marken, dinsdag 2 november 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina