naar Marker Nieuws indexpagina
Zondag 31 oktober 2021 ‘Livé Café Het Trefpunt'
Vanaf 16.00 uur: The very best of the Highwaymen

 

NIEUW - Muzikale verrassingen in de bar van dorpshuis Het Trefpunt!
 
En dit, zowel live als virtueel. Met ingang van 2022 zullen verschillende bands ons op zondagmiddagen van live muziek voorzien. Om alvast warm te draaien trappen we nu af met virtuele live cafés.
 
Op zondag 31 oktober aanstaande staat deze in het teken van Johnny Cash en The Highwaymen (Willie Nelson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings en Johnny Cash)!
 
De unieke opnames van live optredens zijn van Jaap de Groot en zullen getoond worden op groot scherm. Jaaps archief beschikt ook over uniek materiaal van oud Marken dat op de tv zal worden getoond. Tot 1929 terug in de tijd!
 
Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen en samen te genieten van de muziek en de beelden. Inloop is vanaf 16.00 uur en er is plek voor maximaal 100 personen. Entree is gratis, drankjes staan koud en broodjes bal zijn voorradig. Pinnen kan uiteraard en vol = vol.
 
We zijn blij dat we samen weer kunnen genieten van muziek en elkaars aanwezigheid, maar uiteraard wel met inachtneming van de ons bekende coronaregels. Vergeet dus niet een werkende QR Code mee te nemen.
Naast Jaap de Groot, ook speciale dank aan Jaap Visser en Klaas Springer voor het aandragen van dit initiatief!
 
Tot 31 oktober aanstaande, aanvang 16.00 uur!
 

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, maandag 25 oktober 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina