naar Marker Nieuws indexpagina
Vrijdag 12 november : Donateursconcert 'Juliana'
Dorpshuis Het Trefpunt, aanvang 20.00 uur en met coronacheck
We hebben er lang op moeten wachten, maar vrijdag 12 november 2021 is het dan eindelijk zover: ons Donateursconcert! Dit jaar gaan we echter iets anders te werk.
 
Door de coronamaatregelen moeten wij namelijk van te voren kaartjes verkopen. De kosten per kaartje zijn € 3,- en daar zijn de consumpties in de pauze bij inbegrepen! De kaartjes kunnen tot en met vrijdag 5 november 2021 worden besteld en ‘Op = Op’.
 
Het bestellen van kaartjes gaat als volgt:
Stuur een mailtje naar secretariaat@julianamarken.nl met daarin in ieder geval:
   Je naam
  Het aantal kaartjes
  Adres
  Mobiele (06) telefoonnummer
  Hoe je wil betalen: Betaalverzoek (‘Tikkie’) of contante betaling
 
Bij contante betaling
Bij een contante betaling graag het geld in een gesloten envelop brengen naar Duikjes 9 op Marken (Wendy de Waart) of Markerwaardstraat 13 op Marken (Hilda Korstman-van Diepen). Verder vragen wij ook om op de envelop de naam en het adres te vermelden van degene die de kaartjes heeft besteld, zodat wij weten van wie de betaling is.
 
Hoe krijg ik de kaartjes?
De kaartjes zullen op Marken aan de deur worden gebracht. Dit gebeurt de dagen voorafgaande aan het Donateursconcert. Kaartjes buiten Marken kunnen de avond van het Donateursconcert bij aankomst worden afgehaald in de hal van dorpshuis Het Trefpunt.
 
Let op
Door de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om de coronacheckapp bij binnenkomst te controleren. Zorg dus dat deze op orde is om teleurstelling te voorkomen!
 
 
Christelijke Muziekvereniging 'Juliana'
 
     

Bron: Christelijke Muziekvereniging 'Juliana', vrijdag 22 oktober 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina