naar Marker Nieuws indexpagina
'Slagerij Runderkamp’ stelt zich voor
v.l.n.r. Sandra Runderkamp, Cor Runderkamp en Beppie Tol
Eind februari jongstleden brachten familieleden van slagerij Runderkamp (Runderkamp) uit Volendam de eerste flyers rond op Marken. Markers kunnen via de webshop van Runderkamp of telefonisch bestellingen doen, welke elke donderdag op de algemene parkeerplaats van Marken kunnen worden opgehaald. Maar wie zijn ‘Slagerij Runderkamp’?
 
Op bovenstaande foto staan Sandra Runderkamp, Cor Runderkamp en Beppie Tol. Sandra is de dochter van Wim & Monique Runderkamp en directeur van Runderkamp Catering. Cor is de zoon van Ton & Lida Runderkamp en is winkelchef in de slagerij in de Burgemeester van Baarstraat. Beppie is de dochter van Jaap & Jolanda Tol-Runderkamp en is winkelchef in de slagerij in winkelcentrum ‘De Stient’. Een echt familiebedrijf dus! Jaap doet aan het einde van dit jaar een stapje terug en dan is dit met ingang van 1 januari 2022 de nieuwe directie van Runderkamp. 
 
Slagerij Runderkamp bestaat sinds 1884 en heeft twee slagerijen, een eigen worstmakerij, een cateringafdeling en een restaurant ‘De Runderkamp Lounge’ in het stadion van FC Volendam. De winkel in winkelcentrum ‘De Stient’ wordt momenteel verbouwd en zal medio half november weer open gaan.
 
Omdat er op Marken geen slagerij meer is, rijdt Runderkamp vanaf maart dit jaar elke donderdag naar Marken, waar zij tussen 18.00 en 18.30 uur op het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg staan, en de bestellingen kunnen worden opgehaald. Markers kunnen tot en met donderdag 13.00 uur voorafgaand via de webshop https://www.runderkamp.nl/slagerij/webshop of telefonisch via 0299-366563 hun bestellingen doorgeven.
 
Runderkamp heeft elke week verschillende weekendreclames, die zij niet alleen op hun eigen Facebook-pagina plaatsen, maar ook op ‘Marken Marktplaats’. Om van allerlei zaken van Runderkamp op de hoogte te blijven, kan eenieder Runderkamp volgen via Facebook en Instagram.
     
Foto: Runderkamp

Bron: PepProductions, dinsdag 19 oktober 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina