naar Marker Nieuws indexpagina
'Alice in Wonderland' in dorpshuis Het Trefpunt
zaterdag 13 & zondag 14 november 2021
 
Alice viert haar verjaardag met een kleurrijke groep gasten en krijgt een boek cadeau. Terwijl ze in dat roze boek leest komt er een roze konijn voorbij. Alice gaat achter het konijn aan en zo komt ze in Wonderland terecht. Ze ontmoet daar een ongeduldige muis, een wrede hoedenmaker, een nerveuze kokkin en nog veel meer vreemde en maffe figuren. Ze danst de kreeftenquadrille, zwemt in een zee van tranen en praat met een mug. Niets is logisch in Wonderland. Probeer het verhaal dus maar niet te begrijpen dat lukt je toch niet! Kom gewoon genieten van alle vreemde, vrolijke en mysterieuze gebeurtenissen in Alice in Wonderland!
 
Kaarten: € 10,00 / tot en met 12 jaar € 5,00 / donateurs € 7,50
 
Kaartverkoop maandag 1 november en 8 november van 19.00 - 20.30 uur in dorpshuis Het Trefpunt op Marken of via IBAN ten name van 't Voetlicht NL80 RBRB 0850 0583 84 onder vermelding van naam, emailadres, aantal kaarten en voorstellingsdatum en dit kan tot 8 november 2021.
 
U ontvangt een bevestiging via de mail en dit is tevens het betalingsbewijs. Voor aanvang van de voorstelling liggen de kaarten voor u klaar.
 
Alice in Wonderland is geďnspireerd op de boeken die Lewis Caroll zo een 150 jaar gelden schreef;
Alice in Wonderland en Achter de spiegel.
 
 

Facebook

 www.ToneelMarken.nl 

 

Bron: Lowina Zondervan, maandag 11 oktober 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina