naar Marker Nieuws indexpagina
Sijmon Schipper Fonds
Het Sijmon Schipper Fonds ondersteunt families op het Filipijnse eiland Mindanao
Woensdag 29 september 2021 is Sijmon Schipper op 69-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Gedurende zijn leven heeft hij zich veel voor anderen ingezet.
 
Filipijnen
De laatste jaren heeft Sijmon veel tijd doorgebracht op de Filipijnen. Bij de diashow, die, op zijn verzoek, op zijn uitvaart is afgespeeld, viel het op hoe oprecht gelukkig hij op de foto's staat, die op de Filipijnen zijn genomen. Hoe betrokken Sijmon was bij de lokale bevolking bleek pas echt na zijn overlijden. Sijmon heeft namelijk een groot deel van zijn vermogen weggegeven aan kansarme mensen. Mensen die zijn geld harder nodig hadden dan hij zelf.
 
Sijmon Schipper Fonds
Om zijn missie voort te zetten, hebben wij, zijn kinderen Sabrina en Mark, samen met zijn echtgenote Aileen, het Sijmon Schipper Fonds opgezet. Bij deze willen wij iedereen die tijdens of na Sijmons uitvaart een donatie heeft gedaan van harte bedanken. Er is ontzettend gul gedoneerd. We zijn er stil van. Mocht u ook een steentje willen bijdragen, dan kan dat via deze QR code.
 
De komende tijd zullen we ons beraden over hoe en waaraan we de opbrengst van het fonds gaan uitgeven. Ook zullen we gaan nadenken over een manier om het fonds in de toekomst voort te kunnen zetten, zodat we arme mensen op de Filipijnen kunnen blijven steunen.
 
Aileen, Sabrina en Mark

Bron: Sijmon Schipper Fonds, zaterdag 9 oktober 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina