naar Marker Nieuws indexpagina
'De Indringer' vanaf maandag 27 september te zien op Videoland
Een deel van de film is medio maart 2021 opgenomen nabij het Paard van Marken
Charlie Chan Dagelet
Op maandag 27 september gaan de drie eerste Videoland Original films van de Videoland Academy in premičre op het Nederlands Film Festival en ze zijn vanaf dan ook direct te zien bij Videoland. Eén van de films is 'De Indringer'. Een deel van de film is medio maart 2021 opgenomen op Marken nabij het Paard van Marken. Zie artikel 15253
 
Over Indringer
Op een stormachtige nacht spoelt op een klein eiland midden in de Noordzee een vreemd wezen aan. Het anonieme wezen met steenachtige huid wordt gevonden door Ella (34) en Alex (40) die de enige bewoners zijn van het eiland waar ze onderzoek doen naar genetisch gemodificeerde gewassen. Alex ontwikkelt al snel een fascinatie voor het wezen.
 
Ella, aan de andere kant, kan haar ongemak niet verbergen. Ze vindt het moeilijk is om het verband te negeren tussen het wezen en het feit dat ze onlangs, op onverklaarbare wijze, alle contact met de buitenwereld hebben verloren. Hoewel het mysterieuze wezen bewusteloos in een afgesloten schuur ligt, lijkt het op de een of andere manier de omstandigheden op het eiland te beďnvloeden. Terwijl de grens tussen realiteit en illusie vervaagt, begint de griezelige situatie uit de hand te lopen.
 
Credits
Producent: Keplerfilm
Scenario en regie: Jan Verdijk
Cast: Charlie Chan Dagelet en Maarten Heijmans
Bron: RTL Nederland/BM
Maarten Heijmans
Foto's zijn stills uit de trailer
  

Bron: Broadcast Magazine, donderdag 23 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina