naar Marker Nieuws indexpagina
Repetities Marker Mannenkoor verhuizen naar woensdagavond
Het Marker Mannenkoor is op 16 april 1972 opgericht en bestaat volgend jaar VIJFTIG jaar. Al die jaren is er gerepeteerd op zondagmiddag in dorpshuis het Trefpunt, maar daar komt vanaf woensdag 6 oktober verandering in. Het Marker Mannenkoor gaat oefenen op woensdagavond in de Grote Kerk aan de Kerkbuurt. Zondag 26 september is de laatste repetitiemiddag in Het Trefpunt.
 
Ledenvergadering
Eind augustus zijn de wekelijks repetities van het Marker Mannenkoor weer opgestart na een gedwongen stop van anderhalf jaar. Op de onlangs gehouden ledenvergadering is besloten om te stoppen met de repetities op de zondagmiddag.
 
Vanaf woensdag 6 oktober repetities in Grote Kerk
Vanaf woensdag 6 oktober aanstaande worden de repetities gehouden  op de WOENSDAGAVONDEN van 19.30 uur tot 21.00 uur in de GROTE KERK.
 
Oproep voor nieuwe leden Marker Mannenkoor
In het verleden heeft het koor een aantal festivals gehouden in dorpshuis Het Trefpunt met medewerking van gastzangers. Door diverse gastzangers is aangegeven wel lid te willen worden  van het koor, maar niet op de zondagmiddag te willen repeteren. Dus mannen van Marken dit is een mooie gelegenheid om op het koor te komen zingen. Kom gerust naar de repetities in de Grote Kerk op de woensdagavonden en wordt lid van dit gezellige koor!
 
                                                                                                                       Met vriendelijke groeten,
                                                                                                                       Cor Visser (voorzitter)

Bron: Marker Mannenkoor, woensdag 22 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina