naar Marker Nieuws indexpagina
Cursussen dorpshuis Het Trefpunt vanaf september 2021
Beste Marker,
 
We mogen weer! Na een lange tijd waarin het niet mogelijk was om cursussen te geven in Dorpshuis het Trefpunt, is het eindelijk weer zover. Als nieuwe voorzitter ben ik erg blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen. We hebben weer een mooi en ruim aanbod van cursussen gemaakt, waarmee wij zoveel mogelijk Markers willen bereiken.
 
Vanzelfsprekend houden we ons aan de door de overheid opgelegde maatregelen. Ik kan alleen maar hopen dat deze maatregelen in de nabije toekomst minder worden.
 
  Wil je je aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in.
  Heb je vragen? Neem dan contact op met Neel Huurman via 06-30326987.
 
Tot snel in Dorpshuis het Trefpunt!
 
Richard de Weijze,
Voorzitter Dorpshuis het Trefpunt
 
CURSUSSEN VANAF SEPTEMBER 2021
Door Corona is de wijze van het cursusaanbod anders dan u van ons gewend bent. Normaal ontvangt u in augustus van ons een boekje met het cursusoverzicht maar helaas was dit vanwege alle onzekerheden door de Corona maatregelen niet haalbaar.
 
We maken een nieuwe start en met enige trots presenteren wij u hier ons uitgebreide cursusaanbod. We gaan lessen die vorige jaar noodgedwongen zijn stopgezet weer hervatten en nieuwe cursisten kunnen zich aanmelden.
 
We hebben de samenwerking gezocht met enkele plaatselijke ondernemingen (Soulmade Label en de Taanketel) waardoor wij mede in staat zijn ons cursusaanbod uit te breiden.
 
Helaas is het niet gelukt om voor de kinderen iets te organiseren zoals Peuterdans, Kinderballet of Streetdance, we hebben hiervoor wel contacten lopen en hopen daar in januari iets voor te kunnen organiseren.
 
Voor de volgende cursussen kan men zich aanmelden voor deelname, graag aanmelden via het inschrijfformulier.
 Cursus inschrijfformulier in pdf 
Bovenstaande kon u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 2 september 2021

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, zondag 5 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina