naar Marker Nieuws indexpagina
Kledingactie 'Mensen in Nood' 2021
zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 12.00 uur
 
In overleg met de directie van Mensen in Nood  zijn wij van plan om de kledingactie dit najaar “gewoon” door te laten gaan.  De datum is zaterdag 9 oktober 2021.
 
We hebben diverse maatregelen op touw staan, waarmee we denken de actie verantwoord te kunnen houden.  Indien mogelijk drinken we koffie op het pleintje van de Duivenvereniging, waarbij we koffietafels goed verspreid neerzetten. Alle ophalers die liever per fiets heen en weer rijden,  vragen we de fiets mee te nemen. En anders een mondkapje voor geval ze in de auto meerijden met anderen.
 
Alle huishoudens vragen we de zakken/dozen buiten te zetten, zodat we niet hoeven aan te bellen en daarbij alle spullen moeten overhandigen. Op deze manier hebben we langs de deuren niet met 1,5 m afstand te maken.  Mensen die het liever speciaal willen afgeven, moeten dat graag even tevoren telefonisch doorgeven, zodat we daarvoor iets kunnen regelen (tel. 601582)
 
Wij zorgen voor plastic handschoenen voor degenen die daarvan gebruik willen maken.  Er is één toilet beschikbaar in het gebouw, maar we vragen iedere vrijwilliger zoveel mogelijk tevoren thuis naar het toilet te gaan.

Wij hopen dat alle helpers,  van welke leeftijd dan ook, met deze hoofdmaatregelen bereid zijn om ons toch te helpen met de kledingactie op zaterdag 9 oktober. 
 
Uiteraard blijven we nauwgezet de ontwikkelingen volgen en beslissen dichter bij de datum definitief of een verantwoorde actie op zaterdag 9 oktober mogelijk is.
 
                                                                                                      Nelie Springer-Zeeman
                                                                                                      Eef Visser
 

Bron: Eef Visser, donderdag 2 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina