naar Marker Nieuws indexpagina
Rabo ClubSupport 2021 gaat van start
Verenigingen en stichtingen kunnen zich vanaf 6 september 2021 inschrijven
Over Rabo ClubSupport
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport investeren wij met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.
 
Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Met deze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben clubs en verenigingen de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in en bieden we onze kennis aan om clubs van elkaar te laten leren. Heeft jouw club een mooi maatschappelijk bestedingsdoel? Doe dan mee met Rabo ClubSupport!
 
Jij beslist mee!
Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.
 
Tijdslijn
Inschrijfperiode clubs en verenigingen:
maandag 6 september t/m maandag 27 september 2021
 Link om in te schrijven (alleen voor Rabobank rekeninghouders) 
 
Deelnemende clubs in de regio Waterland en Omstreken
 
Als lid van de Rabobank kun je je stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt:
maandag 4 oktober t/m maandag 25 oktober 2021
 
Bekendmaking resultaten Rabo ClubSupport:
maandag 1 november t/m zondag 14 november 2021

Bron: Rabobank, donderdag 2 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina