naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuw in de gemeente Waterland: JouwSportPas!

Houd je van sporten en/of wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee met JouwSportPas (JSP) en maak kennis met een (nieuwe) sport. Door middel van JSP hoeven kinderen en jongeren niet direct lid te worden van een club, maar maken op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met (een) sport.
 
Hoe werkt het?
Je kunt uit veel sportactiviteiten kiezen. De meerderheid van de sportaanbieders bieden vier proeflessen aan. Laat je verrassen en doe gezellig mee. De kosten voor deelname zijn in de meeste gevallen gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Misschien is het leuk om iets te doen wat je al kent, maar nog nooit hebt gedaan. Je kunt het alleen doen of samen met je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen worden gegeven tussen 1 september en 22 december.
 
Aanmelden
Wil jij ook ontdekken wat je leuk vindt om te doen? Kijk dan snel op de folder en scan de QR-code voor al het aanbod of neem een kijkje op de website www.noordhollandactief.nl. Inschrijven kan vanaf 1 september 2021, maar let op VOL = VOL.
 
 
Meer info?  
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Rachel Plaggenburg, buurtsportcoach Waterland, rplaggenburg@teamsportservice.nl,  tel. 0229-287700.

Welke sport ga jij een keer proberen?

Bron: Rachel Plaggenburg, woensdag 1 september 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina