naar Marker Nieuws indexpagina
Veilige start van de 52e Zonnebloemloterij
De trekking vindt plaats op maandag 8 november 2021
De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona: zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook alle activiteiten die de vrijwilligers van de afdeling Monnickendam e.o. normaalgesproken organiseren konden niet doorgaan. Om toch in contact te blijven, ondernemen ze de meest creatieve acties om de deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving. En daar is geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt het mooie vrijwilligerswerk. Vanaf zondag 22 augustus starten de vrijwilligers met de verkoop van de loten in Marken, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam en Monnickendam.
 
Contactloos loten kopen
De veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers is topprioriteit, dus hebben we gezocht naar veilige manieren om de Zonnebloemloten te verkopen. Ook dit jaar kan weer met het envelopje besteld worden en contactloos met een QR-code betaald worden. De opbrengst van de loten is bestemd voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem Monnickendam e.o. Ook online kunnen er loten worden besteld. Dit kan op: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a00839
  
Mooie prijzenpot
Natuurlijk speelt men mee om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen, maar we zijn ook trots op het geweldige prijzenpakket: nieuwe prijzen, zoals vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles.

De trekking vindt plaats op maandag 8 november 2021.
 Prijzenpakket Zonnebloemloterij 2021 in pdf 

Bron: Elly Vader, vrijdag 20 augustus 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina