naar Marker Nieuws indexpagina
Wethouder Theo van Eijk brengt werkbezoek aan Marken
V.l.n.r. Gerald Roerdinkveldboom, Theo van Eijk, Jan Edward Commandeur, Melissa Zwaan en Cees van Altena
 
Wethouder Theo van Eijk van de gemeente Waterland bracht woensdag een werkbezoek aan Marken. Onder begeleiding van enkele bestuursleden van de Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) en beleidsmedewerker Gerald Roerdinkveldboom werd een bezoek gebracht aan allerlei (bouw) projecten welke op Marken 'lopen' en op stapel staan.
 
Wethouder Van Eijk werd officieel benoemd in de Raadsvergadering van donderdag 1 juli 2021 en heeft de portefeuille overgenomen van oud-wethouder Jelle Kaars, kreeg door het werkbezoek een veel beter beeld, van wat hij reeds op papier had gelezen over projecten op Marken.
 
Bestuursleden van de Eilandraad, voorzitter Cees van Altena, Jan Edward Commandeur en Melissa Zwaan, gaven tekst & uitleg bij de diverse locaties welke per fiets bezocht werden.
 
De bestuursleden van de Eilandraad benadrukte in hun commentaar op het bezoek dat zij onder de indruk waren van de pragmatische benadering en hopelijk ook aanpak van onze nieuwe wethouder van de besproken problemen met betrekking tot woningbouw. De Eilandraad kijkt dan ook zeer uit naar de samenwerking met de heer van Eijk in de komende tijd.
 
Tot slot wil de Eilandraad Fietsverhuur Marken heel hartelijk bedanken voor het gratis beschikbaar stellen van de fietsen voor de rondleiding. Klasse.
 
Ontvangst op het parkeerterrein  
Rozewerf Sportcomplex Sportvereniging Marken
Dorpshuis Het Trefpunt Herdenkingsmonumenten
Kerkbuurt 1 'Flying Sailor' in de Westerstraat
Jongeren woningen aan de Hoogkamplaan Jongeren woningen aan de Hoogkamplaan

Bron: PepProductions, woensdag 18 augustus 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina