naar Marker Nieuws indexpagina
Wethouder Hendrik Boland benoemd in gemeenteraad Waterland
 
In de extra gemeenteraadsvergadering op maandag 16 augustus 2021 heeft de gemeenteraad Hendrik Boland benoemd tot wethouder. Het college prijst zicht gelukkig om zo snel weer voltallig te zijn, nadat Marieke van Dijk bekend maakte een functie elders te hebben aanvaard. Hendrik Boland is onder andere verantwoordelijk voor de portefeuilles FinanciŽn, Economische zaken, Toerisme en Recreatie.
 
Hendrik Boland is een ervaren bestuurder en was eerder wethouder in de gemeenten Enkhuizen, Muiden en Gooise Meren. Zijn ervaring op gebied van financiŽn en de Bruine Vloot komen goed van pas bij zijn portefeuilles:
 
FinanciŽn
Onderwijs
Toerisme en recreatie
Cultuur
Kernraden
Sport
Landschap
Economische Zaken
 
Boland gaat na het zomerreces van start en heeft aangegeven dezelfde koers te varen als zijn voorganger en zal zich tot de volgende collegeperiode voor Waterland inzetten. ďWaterland is een prachtige gemeente waar veel gebeurt, zeker als het gaat om het verenigingsleven en de ondernemers.  Dat zijn themaís, naast financiŽn, die me aan het hart gaan en waar ik me graag voor inzetĒ, aldus Boland.
 

Bron: Gemeente Waterland, maandag 16 augustus 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina