naar Marker Nieuws indexpagina
Regio Verzekeringen Marken draagt project aan voor het 'VoordeBuurt Fonds'
Nieuwsbrief Regio Verzekeringen Marken
 
RegioBank wil een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van dorpen en kleine steden. In 2019 hebben RegioBank en het Oranje Fonds samen het 'VoordeBuurt Fonds' opgericht. Met dit fonds ondersteunen ze initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten.
Regio Verzekeringen Marken werd, als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, ingeschakeld om een mooi project aan te dragen.
 
Inwoners verbinden in Marken
Dorpshuis Het Trefpunt is het sociaal-cultureel middelpunt voor de inwoners van Marken. Een ontmoetingsplek waar veel Markers graag samenkomen. Het dorpshuis wil onder andere de hal een hoognodige opknapbeurt geven. Door corona zijn vrijwel alle inkomsten weggevallen en daarom kunnen ze alle hulp heel hard gebruiken. Wij waren meteen enthousiast over dit initiatief dat bijdraagt aan een sociaal en vitaal Marken.
 
Donaties zijn meer dan welkom
Het 'VoordeBuurt Fonds' steunt de opknapbeurt van het dorpshuis met een financiŽle bijdrage, maar daarmee zijn ze er nog niet. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Wij roepen dan ook iedereen op om een bijdrage te leveren aan dit mooie project. De inzamelingsactie loopt tot en met woensdag 15 september 2021.
 
 Doneren kan via deze link!  

Bron: Regio Verzekeringen Marken, zaterdag 14 augustus 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina