naar Marker Nieuws indexpagina
Het Trefpunt start crowdfunding voor nieuw meubilair

Dorpshuis Het Trefpunt aan de Kerkbuurt is het sociaal-cultureel middelpunt van Marken en omgeving. Helaas moest het dorpshuis door de coronacrisis vorig jaar haar deuren sluiten. Máár achter de schermen wordt hard gewerkt om in september weer een frisse start te maken.
 
Het dorpshuis krijgt hiervoor vanuit het 'VoordeBuurt Fonds' een financiële bijdrage, maar daarmee zijn we er nog niet. Door corona zijn vrijwel alle inkomsten weggevallen en daarom kunnen we jouw hulp heel hard gebruiken. We hebben grootste plannen en daarom is een opknapbeurt hoognodig!
 
Wat gaan wij doen?
Onze hal is dé centrale ontmoetingsplek. Daarom willen we graag nieuw meubilair aanschaffen, zodat het een fijne en gezellige plek wordt. We gebruiken de hal voor allerlei activiteiten zoals bridgen en klaverjassen, maar ook als digicafé voor ouderen. En je kunt er ook vergaderen, of samen eten met dorpsgenoten. We willen ook de stilte- cq oefenruimte opknappen én de muren van de grote zaal een eigentijdse kleur geven.
 
Wat kun jij doen?
Jij kunt ons steunen via de crowdfundingspagina. Jouw bijdrage komt goed terecht en gaan we goed besteden. We geven hierin volledige transparantie, zodat je ook kunt zien waar we jouw bijdrage aan hebben besteed. Hoe meer steun uit Marken en omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Marken maken we samen!
 
Na afronding van de opknapbeurt van het dorpshuis, organiseren we een feestelijke opening. Want het Trefpunt is er voor Markers, door Markers.
 
 Doneren kan via deze link!  

Dorpshuis Het Trefpunt heeft sinds 1 januari 2014 de ANBI status (RSIN 815383903).

 Bekijk de tussenstand 

     

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, dinsdag 10 augustus 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina