naar Marker Nieuws indexpagina
Jeugdtoneel promoot 'Alice in Wonderland' voor Deen sponsormunten
Deen Sponsor Actie 2021
Dyan Schipper (links) en Naomi Kaars
Leden van jeugdtoneel ''t Spotje' waren deze morgen aanwezig in de Deen supermarkt aan de Boxenring op Marken, om de toneelvereniging te promoten voor de Deen Sponsor Actie.
 
Van zondag 18 juli tot en met zaterdag 14 augustus 2021 krijgen de klanten van Deen sponsor munten bij de aangekochte boodschappen. In elke filiaal staan vijf kokers, waar de munten ingegooid kunnen worden. En van de kokers van filiaal 58 (Marken) is voor de Marker toneelvereniging. Hoe meer munten er in de koker worden gegooid, hoe meer geld het de vereniging kan opleveren.
 
Afwisselend stonden er tussen 10:00 en 13:00 uur jeugdspelers van 't Spotje nabij de ingang/uitgang van de supermarkt. Bij het fotobezoek hadden Dyan Schipper en Naomi Kaars 'dienst' en stonden daar met drie kijkdozen. Als personen munten hadden gedoneerd aan de toneelvereniging, mochten ze in n van de kijkdozen kijken, waarbij ze een voorproefje kregen van het volgende toneelproject 'Alice in Wonderland'. Deze voorstellingen zijn op zaterdag 13 en zondag 14 november in dorpshuis Het Trefpunt op Marken. Voorverkoop start in oktober.

Bron: PepProductions, zaterdag 31 juli 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina