naar Marker Nieuws indexpagina
Burgemeester Van der Weele neemt Marker 'Visie 2021-2025' in ontvangst (video)
Stichting Eilandraad Marken (Eilandraad) heeft een ‘Visie 2021-2025’ voor Marken opgesteld. Jaap Boes en Martijn Visser zijn de auteurs van de visie, met input van alle werkgroepen die de Eilandraad van Marken rijk is. Een gedrukte versie is dinsdagmiddag aangeboden aan de burgemeester van Waterland, mevrouw Marian van der Weele door de voorzitter van de Eilandraad Cees van Altena in de raadszaal van het gemeentehuis van Waterland.
 
Aanwezig in de raadszaal waren ook wethouders Theo van Eijk en Marieke van Dijk, raadsleden Yvonne Gras-Hogerwerf, Hans de Jong en Jacob van Altena en namens de Eilandraad Henk Zeeman, Melissa Zwaan, Aaltje Trijntje Zondervan-Schouten en Nicolette Schouten-Roor.
 
Het Eilandraad bestuur wilde een toekomstvisie opstellen voor het schiereiland, zodat het college van Burgemeester &Wethouders en de gemeenteraad van Waterland, in haar toekomstig beleid rekening kan houden met de wensen van de Marker inwoners.
 
Alle werkgroepen van de Eilandraad hebben inhoudelijke bijdragen aangeleverd en vele foto’s kwamen uit de collectie van de redactie van Marker Nieuws.
 
Deze week komt de ‘Visie 2021-2025’ online en is dan voor iedereen inzichtelijk en te lezen. De visie is zowel via www.Eilandraad.nl als www.MarkerNieuws.com in te zien en te downloaden.
 Toekomst Visie Marken 2021-2025 in pdf 
Interview : Patty de Jong / Camera : Peter Hoins

Bron: Omroep PIM, woensdag 7 juli 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina