naar Marker Nieuws indexpagina
Marker Charity Ride krijgt cheque uitgereikt van 2.250
Beschikbaar gesteld door Nh1816 Verzekeringen en Regio Verzekeringen Marken
 
Zaterdag 19 juni 2021 ging de Strava Club Marken samen met de deelnemers aan de MES Fiets Tourtocht geld inzamelen voor de Marker Evenementen Stichting (MES) en KWF Kankerbestrijding. De Strava Club Marken ging dit doen door de ultieme uitdaging aan te gaan: 325 kilometer op de racefiets. De toerfietsers hebben dit gedaan door een route van 45 km af te leggen. Van het ingezamelde geld is 50% naar de MES en 50% naar KWF gegaan.
 
Regio Verzekeringen Marken heeft in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen hun steentje bijgedragen aan dit geweldige initiatief. Dit hebben zij gedaan door voor elke deelnemer die via Regio Verzekeringen Marken is verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen een bedrag te sponsoren:
 
  50,- per deelnemende wielrenner;
  25,- per deelnemende tourfietser;
  25,- extra per deelnemende wielrenner/ toerfietser die binnen een bepaalde periode met zijn/haar verzekeringspakket is overstapt naar Nh1816 Verzekeringen via Regio Verzekeringen Marken.
 
De cheque werd uitgereikt door Vivienne Groot-Commandeur, directeur van Regio Verzekeringen Marken, aan Dominique de Groot.
 
 

Bron: PepProductions, zaterdag 19 juni 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina