naar Marker Nieuws indexpagina
Lastercampagne van Bibliotheek Waterland is schokkend
De komende jaren is er wel degelijk een bibliotheekvoorziening in de gemeente Waterland’
Ook de komende jaren zal er een goede bibliotheekvoorziening zijn in de gemeente Waterland. Karmac Bibliotheek is sinds 2014 verantwoordelijk voor de vestigingen in Broek in Waterland, Ilpendam, Marken en Monnickendam. Graag willen en kunnen wij ook de komende jaren de bibliotheekleden van dienst zijn.
 
Onlangs is er een stuk geplaatst in het Noordhollands Dagblad (zaterdag 5 juni) waarbij de heer Van Halderen, directeur Bibliotheek Waterland (kantoor Purmerend), ongepaste uitspraken doet en onwaarheden verteld. Helaas is er niet gekozen voor wederhoor en zijn de uitspraken niet nagetrokken.
 
Een voorbeeld is de verzonnen uitspraak over ‘geen bibliotheekvoorziening meer’ en ‘de handdoek in de ring gooien’. De komende jaren zal er wel degelijk een bibliotheekvoorziening zijn voor de leden, zij hoeven niet ongerust te zijn. Zowel de gemeente Waterland als Karmac Bibliotheek zijn beide positief over de toekomst en willen continuďteit voor de leden. De gemeente is op dit moment bezig met het toekomstig beleid en zij alleen bepaalt wie er de komende jaren verantwoordelijk wordt voor de bibliotheekvoorziening.

Bron: Karmac Bibliotheek Services, maandag 14 juni 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina