naar Marker Nieuws indexpagina
'Anjeractie' online collecte van 28 mei tot en met 5 juni
Alle donaties voor Christelijke Muziekvereniging Juliana
 Anjeractie donatie link van de Christelijke muziekvereniging 'Juliana' 
Beste inwoners van Marken,
Ook dit jaar doet onze vereniging mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds (voorheen Anjerfonds). In totaal collecteren 1.182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Vorig jaar is de actie voor het eerst digitaal georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie.
Ook dit jaar zijn alle donaties via onze app en QR code helemaal voor
“Christelijke Muziekvereniging Juliana”
In de week van 28 mei tot en met 5 juni ontvang je een appje van een lid van onze vereniging. Vervolgens klik je op ‘doneer’. Er komt dan automatisch een verbinding met de bank-app van je telefoon. Je kunt dan kiezen voor de bank waarmee je wil t betalen, kies een bedrag, en klaar! Het werkt net zo makkelijk als een betaalverzoek dat iemand wel eens stuurt na een etentje of betaling voor een gemeenschappelijk cadeau.
Behalve betalen met een appje kun je vanaf 28 mei 12.00 uur ook deze QR code gebruiken
Het cultuurfonds kan precies zien hoeveel geld “Juliana” heeft opgehaald. Dit krijgen wij dan weer op onze rekening gestort. Mensen die geen gebruik willen maken van de QR-code of via een appje willen betalen, kunnen een bijdrage overmaken naar de bankrekening van “Juliana”. IBAN nummer NL88 RABO 0342 8667 96. Wij geven deze bedragen dan door aan het cultuurfonds.
Is er iets niet duidelijk, dan kun je contact opnemen met de coördinator van de actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds op Marken: Trijntje Vlasbloem-de Waart ( 06-13363551) of administratie@julianamarken.nl
 
Iedereen weet hoe moeilijk cultuurorganisaties het nu hebben. Dus wij hopen op een hoge opbrengst.
 
Alvast bedankt voor je donatie,
Christelijke Muziekvereniging 'Juliana'.

Bron: Christelijke Muziekvereniging 'Juliana', zaterdag 29 mei 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina