naar Marker Nieuws indexpagina
Fietsen gereed voor verkeersexamen na controle door Fietsverhuur Marken
 
Groep zeven & acht van de Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken heeft op woensdag 16 juni aanstaande verkeersexamen in Monnickendam en daarvoor dienen de rijwielen van de leerlingen wel in ‘top-vorm’ te zijn. En ook gaat groep 8 binnenkort met de fiets op schoolkamp. Afgelopen zaterdag werden alle fietsen nagekeken en eventueel gerepareerd.
 
Een fiets dient aan allerlei eisen te voldoen. Van een goed vastzittend zadel tot soepel draaiende wielen en goed werkende verlichting. Ook mogen er geen losse zaken aan de fiets hangen, daar deze tussen de spaken van de wielen kunnen komen en dient het zadel op de juiste hoogte te zijn. 
 
De leerlingen konden zaterdag van 09.30 uur tot 12.00 uur, gratis en vrijblijvend, hun fiets laten nakijken door Fietsverhuur Marken. De meeste leerlingen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. De actie was initiatief van de Rietlandenschool in samenwerking met Fietsverhuur Marken.
 
Fietsverhuur & fietsreparatie Marken is te vinden aan de Boxenring 49 of nabij de Beatrixbrug op Marken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-52365852.
 

Bron: PepProductions, zaterdag 22 mei 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina