naar Marker Nieuws indexpagina
Corona situatie dorpshuis Het Trefpunt
Het bestuur wil graag de laatste stand van zaken doorgeven
Het bestuur wil graag de laatste stand van zaken doorgeven van de Corona-situatie:
 
Gebouw
De laatste verruimingen van het beleid hebben invloed op de activiteiten binnen in het Trefpunt. Het gebouw mag bijvoorbeeld weer open voor muziek of toneellessen.
Verhuur van ruimtes is weer beperkt mogelijk maar het organiseren van grote evenementen is voorlopig nog uitgesloten voor het Trefpunt. Wij hopen toch later in de zomermaanden onze deuren weer te openen. We houden u op de hoogte.
 
Maatschappelijke functie
Onze sociaal maatschappelijke functie blijft zo goed als mogelijk gewoon doorlopen; dat betekent dat de fysiogroep en de diëtiste hun spreekuren laten doorlopen.
Ook is het Trefpunt beperkt open voor vergaderingen, natuurlijk alles binnen de RIVM-richtlijnen (maximaal 30 personen en 1,5 m afstand).
 
Fitness binnen:
Eindelijk, vanaf woensdag 19 mei om 09.00 uur gingen de deuren van de fitness weer open.
Er mogen maximaal 8 personen binnen zijn en de voorschriften van de RIVM blijven gelden zoals: vooraf handen ontsmetten, apparaten na gebruik ontsmetten en bij lopen is een mondkapje verplicht. Vooraf per telefoon opgeven als je wil komen voor de begeleidingslessen en voor de vrije fitness is er overdag een intekenboek als je wil fitnessen. Onze leden zijn al geïnformeerd.
Dus, bel of app één van onze fitnessinstructeurs om je op te geven. Ook nieuwe leden zijn natuurlijk welkom.
Alle informatie over de fitness staat op: www.trefpuntmarken.nl
 
Vrijwilligers
We zoeken nog nieuwe vrijwilligers; als straks de deuren weer opengaan willen wij natuurlijk alles weer op orde hebben en iedereen weer gastvrij ontvangen. Mensen die vrijwilligerswerk doen hebben meer plezier, zijn vaker gezonder en staan sterker in het leven en u levert als vrijwilliger een belangrijke bijdrage aan de maatschappij.
Meld je aan bij één van de bestuursleden of via info@trefpuntmarken.nl
 
We hopen jullie spoedig weer te zien. #samensterk #blijfgezond
 
Bestuur Stichting Dorpshuis Het Trefpunt
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 20 mei 2021

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 20 mei 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina