naar Marker Nieuws indexpagina
Regio Verzekeringen Marken/Nh1816 steunen Marker Charity Ride
 
Regio Verzekeringen Marken steunt in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen de Marker Charity Ride/ MES Fiets Tourtocht
 
Zaterdag 19 juni 2021 gaat de Strava Club Marken samen met de deelnemers aan de MES Fiets Tourtocht geld inzamelen voor de Marker Evenementen Stichting (MES) en KWF Kankerbestrijding. De Strava Club Marken gaat dit doen door de ultieme uitdaging aan te gaan: 325 kilometer op de racefiets. De toerfietsers zullen dit gaan doen door een route van 45 km af te leggen. Van het ingezamelde geld gaat 50% naar de MES en 50% naar KWF.
 
Regio Verzekeringen Marken wil in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen graag hun steentje bijdragen aan dit geweldige initiatief. Dit willen zij doen door voor elke deelnemer die via Regio Verzekeringen Marken is verzekerd bij Nh1816 Verzekeringen een bedrag te sponsoren:
 
  50,- per deelnemende wielrenner;
  25,- per deelnemende tourfietser;
  25,- extra per deelnemende wielrenner/ toerfietser die tussen nu en zaterdag 19 juni 2021 met zijn/haar verzekeringspakket overstapt naar Nh1816 Verzekeringen via Regio Verzekeringen Marken.
 
Heeft u uw verzekeringspakket nog niet bij Nh1816 Verzekeringen ondergebracht, maar wilt u als deelnemer toch geld opbrengen voor de MES en het KWF? Neem dan contact op met Regio Verzekeringen Marken voor een (vrijblijvende) offerte.
 
 
Voor meer informatie over Marker Charity Ride :  http://www.mesmarken.nl/MarkerCharityRide.htm 
Voor meer informatie over MES Fiets Tourtocht :  https://www.markernieuws.com/2021/15404.htm 

Bron: Regio Verzekeringen Marken, maandag 3 mei 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina