naar Marker Nieuws indexpagina
Marker ontwerpt Oranje 'Holland Heineken Hemd'
Een hawa´hemd voor de sportzomer
Heineken is het eerste bedrijf die met iets komt voor de oranjezomer. Heineken drinkers kunnen dit jaar een Holland Heineken Hemd krijgen om aan te doen tijdens festiviteiten als Koningsdag, EK en de F1 race op Circuit Zandvoort. Het hawa´hemd is ontworpen door de op Marken wonende Jana van der Merwe. Zij heeft er een visueel meesterwerk van gemaakt. Het idee voor het shirt was van Hugo van de Kun.
 
Deze zomer komen verder het EK voetbal en de Olympische Spelen op Nederlanders af. Voor al deze evenementen is het hawa´hemd voorzien van diverse sportsymbolen, kronen en de Nederlandse leeuw.
 
Ieder exemplaar is voorzien van een unieke code waarmee de consument korting op Heineken producten kan krijgen of andere gadgets mee kan winnen. Ook behoort toegang tot de uitverkochte F1 race in Zandvoort tot de prijzen. Het item is in de supermarkt in de maten S/M of L/XL verkrijgbaar, bij aanschaf van een 9-pack Heineken (Original of 0.0) bier in blik. Het Holland Heineken Hemd is opgerold tot het formaat van een blikje en zo past deze precies tussen de 9 andere blikjes.
 
Het shirt is niet alleen Oranje, maar ook een beetje Groen! Het Holland Heineken Hemd is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ieder hemd bestaat uit circa 5 ß 6 flessen. Hoe je 'm ook draagt, het Holland Heineken Hemd is er voor iedereen!
 
Op het shirt zit ook een ĹUit-Volle-Borst-Zakĺ. In dit zakje zit een geheugensteuntje in de borstzak, zodat iedereen deze zomer het Wilhelmus mee kan zingen!
 
Komende week (van zondag 25 april t/m zaterdag 1 mei) is dit 9-pack Heineken te koop bij Deen voor Ç 7,95 (OP=OP).

Bron: PepProductions, zaterdag 24 april 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina