naar Marker Nieuws indexpagina
De laatste Deen Sponsor Actie
Verenigingen kunnen inschrijven tot en met zondag 16 mei 2021
Nog één keer geld binnenhalen voor je vereniging met de laatste DEEN Sponsor Actie
 
Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan je sociale leven. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Het meest bekend is onze Sponsor Actie. Nu DEEN supermarkten later dit jaar gaat verdwijnen, willen wij graag ook in 2021 op een mooie manier afscheid nemen van een, vaak jarenlange, samenwerking met clubs en verenigingen uit onze regio.
 
Daarom sluiten wij 88 jaar DEEN af met de mooiste actie allertijden en organiseren wij nog één keer een DEEN Sponsor Actie waarbij we maar liefst € 400.000 (80 filialen * € 5.000) gaan verdelen onder de deelnemende verenigingen. De actie vindt plaats van zondag 18 juli t/m zaterdag 14 augustus 2021. Jouw vereniging kan meedoen!
 
Het inschrijven van jouw vereniging kan t/m zondag 16 mei 2021.
 
Een speciaal geformeerde selectiecommissie beoordeelt de aanmeldingen en besluit wie de deelnemers van de laatste sponsoractie in 2021 worden. Alle ingeschreven verenigingen ontvangen uiterlijk begin juni bericht of zij zijn toegewezen of afgewezen als deelnemer aan de actie én aan welke winkel zij gekoppeld zijn.
 
Let bij de aanmelding goed op of al de gegevens juist zijn ingevoerd, zoals de contactpersoon tijdens de actie én het IBAN. Zo help je DEEN én de vereniging aan een goed verloop van deze actie. Wij kijken er naar uit deze actie nog eenmaal voor jouw vereniging te mogen organiseren.
 
Tijdens de Sponsor Actie worden er munten gespaard voor de vereniging. Voor promotionele activiteiten vanuit verenigingen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Elke deelnemende vereniging ontvangt daarom in ieder geval een digitaal pakket promotiemiddelen om zoveel mogelijk mensen mee te laten sparen voor sponsormunten. Op basis van de ontwikkelingen kunnen acties rondom de winkels wel of niet plaats vinden.
 
 Inschrijven Sponsor Actie 2021 
 

Bron: Deen Supermarkten, donderdag 22 april 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina