naar Marker Nieuws indexpagina
Beren naar Rietlandenschool
Leerlingen uit groep 1 tot en met 4 kunnen namen verzinnen
Papa beer houdt toezicht op de drie kinderberen
 
De drie witte beren met mondkapje, welke voor het huis van ‘Bappeshaantje’ (Kerkbuurt 28) zaten, zijn vanmiddag naar school gegaan. Ook papa (bruine) beer, hangend in de boom nabij Buurt 3, is mee verhuisd.
 
‘Moeder’ Mildred heeft voor deze verhuizing contact gezocht met de directie van basisschool ‘De Rietlanden’ aan de Buurterstraat en die vonden het ook een leuk idee. Het moedigt de kinderen aan, om nog met méér zin naar school te gaan. Oh ja, de beren waren ook enthousiast.
 
De drie kinderberen hebben nog geen naam en dit bracht ‘moeder’ Mildred op een idee. De kinderen kunnen, als een wedstrijdje, namen verzinnen voor de beren kinderen. Mildred zal uit alle namen, die in een grabbelton gedeponeerd zijn bij Juf Janny, drie inzendingen trekken, in het bijzijn van juf Janny. De ‘winnaars’ ontvangen een presentje. Deze ‘actie’ geldt voor kinderen van groep 1 tot en met 4. Deelnemen kan tot en met vrijdag 9 april 2021. Vergeet niet je, naam, leeftijd en telefoonnummer te noteren op de inzending.
 
  'Moeder' Mildred met de vier beren

Bron: PepProductions, maandag 29 maart 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina