naar Marker Nieuws indexpagina
Tenues Marker Charity Ride zijn verdeeld
Vandaag, zaterdag 20 maart, zijn de tenues uitgedeeld via een ‘take away-service’ bij de vier horeca sponsors van de Marker Charity Ride. Vanaf nu zal het tenue op Marken en omgeving (en natuurlijk ver daarbuiten) te zien zijn tijdens de trainingsritten en natuurlijk op zaterdag 19 juni als de 325 kilometer worden afgelegd.
 
Er is ook een webshop waar iedereen dit tenue nog kan (na)bestellen. 20% van de opbrengst van deze webshop gaat naar de Marker Evenementen Stichting (MES) en KWF Kankerbestrijding (KWF).
 
Kijk voor alle info op : http://www.mesmarken.nl/MarkerCharityRide.htm
 
Donaties
Er zijn al veel donaties binnen gekomen via de donatiepagina en via het rekeningnummer. Heel veel dank! Als mensen willen doneren, ga naar bovenstaande webpagina.
 
Kilometersponsoring
De kilometersponsoring gaat hard. Er zijn al veel weekenden ingevuld. Wil je met je onderneming, vriendengroep of buurtvereniging een weekend sponsoren? Neem dan contact op met Strava Club Marken via stravaclubmarken@gmail.com
 
Podcast
 Er wordt binnenkort ook een podcast door Strava Club Marken gelanceerd. Hierin wordt iedereen meegenomen in de passie voor het wielrennen en bewegen in het algemeen. De “never give up” mentaliteit, de gedachten achter het initiatief, de kunst van het proeven van het leven en nog veel meer...

Bron: PepProductions, zaterdag 20 maart 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina