naar Marker Nieuws indexpagina
Te koop: Buurt 1 nr. 1 op Marken
Vraagprijs 300.000 kosten koper
Unieke woonkans op het buurtje in de oude kom van Marken. Deze ruime hoekwoning op eigen grond en met berging en tuin komt op korte termijn beschikbaar.

Indeling:
Begane grond: entree, bijkeuken met combi gas cv van het merk Nefit Econ Excellent (bouwjaar: 2004), aansluiting wasmachine, gesloten keuken met oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. Woonkamer (tuingericht), hal, meterkast, toilet en trapkast.

Eerste verdieping: overloop, veel vaste kastruimte, 2 slaapkamers (voorheen 3 en gemakkelijk weer terug te brengen naar de oorspronkelijke 3 slaapkamers), badkamer met bad en wastafel.

Tweede verdieping: vliering/zolder bereikbaar door middel van een vlizotrap met geheel bevloerde zolder met grote bergzolder.

Tuin en berging:
De tuin bevindt zich direct aan de woning aan de voorzijde en er is een bleek welke 100% eigendom is aan de overzijde van het pad waar zich tevens de ruime houten berging bevindt.

Algemene informatie:
Huis is omstreeks 1962 aan de voorzijde verlengd met ca. 2,50 m1. Het huis ligt op loopafstand van de haven van Marken en dicht bij het zwemstrand aan de Gouwzee. De tuin is voorzien van een sier hekwerk, gazon en zonneterras. De hardhouten beschoeiing langs de waterzijde van de tuin is in 2019 geheel vervangen. Van 's ochtends vroeg tot 's nachts is er een directe busverbinding naar Amsterdam Centraal.
 Link naar alle informatie op Funda 
 Link naar uitgebreide brochure in pdf 
         

Bron: PepProductions, woensdag 10 maart 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina