naar Marker Nieuws indexpagina
Ronald Dooijeweerd nieuwe hoofdtrainer RKVV Velsen
Ronald Dooijeweerd (links) en voorzitter Marc Bosman geven elkaar een boks
Het eerste elftal van RKVV Velsen heeft een nieuwe hoofdtrainer. Ronald Dooijeweerd zal met ingang van het nieuwe seizoen voor de groep staan.
 
Dooijeweerd heeft als speler en als coach onder andere een verleden in de regio bij VV IJmuiden, maar maakte de laatste jaren vooral naam als de succescoach die Zaanlandia van de derde naar de eerste klasse hielp promoveren. De 49 jarige Marker is op dit moment werkzaam bij VV Monnickendam in de zaterdag eerste klasse en mag bij RKVV Velsen komende zomer aan zijn eerste trainersklus in de hoofdklasse beginnen.
 
Voorzitter Marc Bosman is enthousiast: “Ronald heeft bij Zaanlandia overtuigend laten zien dat hij zowel de ambitie als de kennis heeft om een elftal steeds beter te laten spelen. Wij geloven dat hij voor ons de juiste man is om ons elftal volgend jaar in de hoofdklasse te houden.” Het huidige seizoen wordt bij RKVV Velsen in goede harmonie afgemaakt door de huidige trainer Jan Nederburgh.
 
RKVV Velsen
De vereniging is opgericht op 14 augustus 1922 en heeft een zaterdag en een zondag team.
 
'Zaterdag' speelt Vierde Klasse C van West 1
'Zondag' speelt Hoofdklasse A (Landelijk)
 
RKVV Velsen beleeft voetbal op prestatief en recreatief niveau met als kernwaarden passie, plezier en respect. In 2022 wil de club het honderdjarig bestaan groots vieren.

Bron: RKVV Velsen, zondag 24 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina