naar Marker Nieuws indexpagina
Maandag 8 februari tijdelijk parkeerverbod nabij Trefpunt
Er wordt opnieuw gestart met het aansluiten van de nieuwe laadpaal voor elektrische auto’s
De omleiding voor fietsers staat abusievelijk op de tekening. Deze kunnen, na overleg met de aannemer, wel langs het werkvak.
Verkeersmaatregelen met betrekking tot kabelwerkzaamheden voor nieuwe laadpaal op het parkeerterrein van dorpshuis 'Het Trefpunt' aan de Kerkbuurt op Marken.
 
Op maandag 8 februari 2021 wordt er opnieuw gestart met het aansluiten van de nieuwe laadpaal voor elektrische auto’s op het parkeerterrein van Het Trefpunt. De eerdere poging is niet gelukt omdat er te veel auto’s nog geparkeerd stonden op de parkeerplaatsen.
 
De firma Quint & van Ginkel B.V. zal deze werkzaamheden uitvoeren. Voor deze werkzaamheden zal de weg van en naar het parkeerterrein van dorpshuis Het Trefpunt die dag afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel lopend langs het werk. Ook is het noodzakelijk om op een aantal parkeerplaatsen een tijdelijk parkeerverbod in te stellen. Dit wordt op tijd met borden aangegeven.
 
Wij willen u verzoeken met het parkeren van uw voertuig rekening te houden met dit tijdelijk parkeerverbod en het feit dat het parkeerterrein die dag niet te bereiken is. Voertuigen die op die dag op deze parkeerplaatsen staan worden weggesleept op kosten van de eigenaar.
 
De ondergrondse afvalcontainers worden die dag niet geleegd.
 Complete 'grote' tekening in pdf 
   

Bron: Gemeente Waterland, vrijdag 22 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina